Рискови групи

Публикувано от Krasivomie на

  В момента света е една голяма рискова група. Шега за някои, за други огромен източник на паника, но корона вируса е на дневен ред, както в България, така и по целия свят. 

 Не желая да изразявам мнение по въпроса, но просто искам да посъветвам – “Чистотата изисква чистота!”. Почистете домовете и душите си, поддържайте лична и емоционална хигиена и просто се наслаждавайте на свеки ден. 

 Етеричните масла пречистват въздуха, но няма как да ти измият ръцете, да те изперат и да държат токсичните хора далеч от теб и близките ти. Това е твоя работа. Бъди строг към несгодните ситуации и хора и нежен към себе си и близките. Just a friendly suggestion.

 Връщам се на планетата Ароматерапия и искам леко да ти потопя крачетата в океана, наречен Рискови Групи. Това е темата на седми епизод на KRASIVOMIE podcast, който те чака кротко в края на тази статия.

  Много често има нужда от пояснение защо трябва да внимаваме с етеричните масла и колко точно са силни те. Малко хората, които си дават сметка как попадайки в кръвният ти път, етеричното масло и неговите съставни части влиаят на цялостната обмяна на веществата. Като така влизат в пряк контакт с всичко, което се намира в твоето тяло.

   Ако имаш назначено лечение, ако имаш алегрии, ако чакаш бебе, да, всичко това те прави част от риските групи на любимата ми наука – ароматерапията.

   Ето и кои са рисковите групи: 

  1. Браменни и кърмещи
  2. Бебета и деца под три годишна възраст
  3. Епилептици
  4. Алергични и асматици
  5. След операции
  6. Онкологично болни

Колкото и красиво да се чувстваш, ако си бременна, шега с етеричните масла няма. Няма как да гарантирам, аз или който и да е специалист, как точно ще повлиае етеричното масло на развитието на плода. Да развие алергия след раждането ми се струва най-леката присъда, но и съвсем реална такава. 

  Всяко нещо изисква мярка и специално отношение и не бива да неглижираме която и да е от групите по-горе. Точно затова замислям цяла нова гама продукти специално за бъдещи и настоящи мами. Искам всичко да е изпитано и изпипано до съвършенство. 

  Когато говорим за назначено лечение или хронично заболяване, почти винаги има употреба на лекарства. Както вече уточних етеричните масла могат да намалят или спрат действието на лекарствата и с това да влошат положението на съответния човек.

Макар и натурални, силата им не бива да се подценява, защото последствията може и да са фатални.

  Когато знаеш за всички тези фини настройки на употребата, ще можеш много по-качествено да си помогнеш във всяка ситуация. Не искам да те уплаша, а да ти дам знания, които да ти дадат свобода и спокойствие. Заедно сме в борбата за здраве и щастие. Заедно, защото сме умни и вярваме една в друга.

Красива всичкост!


0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *